sanningen

Alla inlägg den 5 september 2012

Av sannigen - 5 september 2012 13:01

Jag är så grymt ireterad att jag nästan var nära att ta bort min facebook. Jag har kontakt med många unga tjejer och pratar osv och när man kommer in på utsende och självförtroende så nästan alltid så kommer  diskutionen om dom här grupperna upp.



Grupperna som gör så många ledsna är grupper som lägger upp bilder på tex sveriges finaste ungdomar, sverigest hetaste och sötaste osv. När jag själv sitter och tittar på dom här grupperna och bilderna så blr jag extremt proviserad cch förbannad. Det kanske inte är en så stor sak för dom som blir den finaste eller den snyggaste men för dom som inte blir är en stor grej. Hur lätt är det inte i dagen samhälle att redigera eller photoshopa bilder. Och dom här bilderna grupperna lägger ut är väldigt exrtrema. Tjejer och killar jämför sig så lätt med andra människor speciellt i tonåren som d0m här grupperna har s0m målgrupp.



Det är massor av tjejer som mår så dåligt för att dom inte är lika snygga som dom som vinner. Men hur fan kan en bild säga hur vacker du är? Äkta skönhet kommer från insidan inte genom att redigera fram den.



Hade jag fått bestämma så hade jag tagit bort alla såna här jävla grupper.

Jämför er inte med andra, med fantastiskt snygga bilder. För din skönhet kommer ingen annan få.  Jag är jätte sur och ledsen att dom här grupperna överhuvudtaget finns.


Någon som håller med?

Presentation


Tack för att du tittar in :) Jag är en tjej som skriver en anonym blogg för jag orkade inte med alla perfekta bloggar och måste få skriva av mig.

Omröstning!


Bloggextra.se

Översätt



Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Saknar dig


Ovido - Quiz & Flashcards